Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Uzņēmumu apvienība aicina organizācijas paaugstināt savu darbinieku kvalifikāciju
Publicēts 17. augustā, 2010.
Lai nodrošinātu darba ražīguma paaugstināšanos, celtu darbinieku kvalifikāciju un nodrošinātu Latvijas uzņēmējdarbības vides attīstību, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības Centrs (LUAC) izstrādājis programmu, kuras ietvaros sniegs atbalstu uzņēmumiem, kas mērķtiecīgi veicinās savu darbinieku izglītības paaugstināšanu.

Noslēgtā sadarbība ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju (RPIVA) paredz iespēju uzņēmumiem par katru darbinieku, kas reģistrēts studijām, saņemt atbalstu publicitātes formā.

Atbalsta programma dod uzņēmumiem iespēju izglītot savus darbiniekus viņiem vēlamajās un vajadzīgajās nozarēs, paralēli uzņēmumam nodrošinot publicitātes atbalstu atbilstoši summai, kuru uzņēmums vai pats darbinieks iegulda studijās.

“Darba ražīguma paaugstināšana šobrīd ir nozīmīgākais uzņēmuma attīstības garants un tieši izglītības un informētības līmeņa celšana spēj to nodrošināt. Par jaunākajām tehnoloģijām un inovācijām informēti, izglītoti darbinieki spēj sniegt uzņēmumam to, kas nepieciešams ne vien vietējo tirgu pārvaldībā, bet arī darbam ārvalstīs. Turklāt tas attiecas uz dažādu sfēru darbiniekiem. Lai atbalstītu uzņēmumus pieņemt lēmumu par darbinieku izglītības celšanu, esam izstrādājuši programmu, kas ļauj saņemt papildus ieguvumu gan darbiniekam, gan pašam uzņēmumam,” norāda LUAC projektu vadītājs Kaspars Vītoliņš.

Izglītības līmeņa paaugstināšana, kas nozīmē darbinieka izaugsmes iespējas, vienlaikus ir arī viens no nozīmīgākajiem motivatoriem, ko novērtē vairums darbinieku. Šāda pieeja darbinieku sastāva veidošanai, attīstīšanai un lojalitātes paaugstināšanai palīdzēs sakārtot Latvijas darba tirgu kopumā, kas pēdējā laikā piedzīvo nelielu sabrukumu.

“Jau šobrīd mūsu akadēmija sadarbojas ar studentiem, kuriem iegūt augstāko izglītību vai paaugstināt kvalifikāciju ieteikuši tieši darba devēji. Uzņēmumi novērtē mūsu piedāvātās iespējas studēt nepilna laika klātienē, tādējādi veiksmīgi savienojot studijas ar pilnas slodzes darbu,” skaidro RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Atbalsta programmas ietvaros uzņēmumi, kuri studijām RPIVA reģistrē savus darbiniekus, saņem bez maksas atbalstu publicitātes veicināšanai masu medijos. Publicitātes apmērs atkarīgs no studiju maksas konkrētajai specialitātei. “Šāda atbalsta forma izvēlēta, jo tas sniedz uzņēmumam papildus motivāciju. Tādējādi uzņēmums neko nezaudē – izglītojot darbiniekus, saņem arī plašu publicitāti, kas šobrīd ir ļoti aktuāli,” norāda Kaspars Vītoliņš. Šāda iespēja rasta pateicoties LUAC atbalstam vietējo uzņēmumu attīstībā.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: