Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Uzņēmēji aicina darba ņēmējus apsvērt iespēju iegūt augstāko izglītību
Publicēts 14. augustā, 2010.
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) vienmēr ir īpašu uzmanību pievērsusi studentiem, kas mācās nepilna laika klātienē un savieno studijas ar darbu. Patlaban konsultācijās ar uzņēmējiem, tiek meklētas jaunas iespējas un gūti risinājumi kā vēl vairāk palielināt RPIVA absolventu konkurētspēju darba tirgū.

Darba devēji no visas Latvijas regulāri tiek aicināti izteikt viedokli un uzklausīti attiecībā par tām zināšanām, prasmēm un pieredzi, kas RPIVA studiju programmu absolventiem ir nepieciešamas visvairāk, lai pēc iespējas veiksmīgāk varētu konkurēt darba tirgū.

“Kā jebkura augstākā mācību iestāde mēs, protams, vēlētos, lai studiju procesam tiktu veltīts viss studenta brīvais laiks un enerģija, taču esam reālisti un saprotam, ka var būt arī situācijas, kad mācības jāsavieno ar pastāvīgu darbu. Tāpēc esam raduši iespēju elastīgi pielāgoties studentu prasībām un organizēt mācību procesu gan darbdienu vakaros, gan arī brīvdienās”, norāda Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Uzņemšanas nodaļas vadītāja Gunita Aldiņa.

Kā atzīst semināru un kursu organizatora “Nodokļu likumdošanas izglītības centra” vadītāja Jadviga Neilande: “Esmu pamanījusi, ka arvien vairāk cilvēku apmeklē mūsu rīkotos seminārus, lai paaugstinātu ne tikai savu kompetences līmeni, bet arī, lai palielinātu izredzes atrast labāk apmaksātu darbu. Taču semināri un jebkura cita īstermiņa apmācību programma nekad nedos tādas zināšanas un iespējas, kā pilnvērtīga augstākā izglītība.”

Arī “Brother” pārstāvniecības Latvijā pārdošanas vadītājs Krišjānis Ozoliņš domai par izglītības nozīmi pievienojas, norādot, ka: “Meklējot jaunus speciālistus savam uzņēmumam, protams, vispirms skatāmies uz darba pieredzi un iepriekšējiem panākumiem, taču bez uzmanības neatstājam arī iegūto izglītību. Tā, piemēram, kaut vai runājot par RPIVA, akadēmija piedāvā studijas vairāk kā 20 dažādās programmās nepilna laika klātienē - vakaros vai sestdienās. To visu iespējams veiksmīgi apvienot ar darbu – nepieciešama tikai vēlēšanās izglītoties.”

Studijām RPIVA iespējams reģistrēties līdz 20. augustam. Tāpat arī nepilna laika klātienes programmām ir samazināta studiju maksa un atvieglota tās nomaksas kārtība.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: