Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Studentu ērtībai palielina RPIVA interaktivitātes iespējas
Publicēts 28. jūlijā, 2010.
Lai padarītu informācijas ieguvi par studijām maksimāli ātru un ērtu Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) paralēli bezmaksas tālrunim atver arī interaktīvu jautājumu/atbilžu vietni portālā Draugiem.lv, kur ātri iespējams uzzināt visu, kas interesē studēt gribētāju.

RPIVA profilā portālā Draugiem.lv izveidota speciāla sadaļa, kurā ikviens interesents 10 minūšu laikā var saņemt atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem par studiju iespējām akadēmijā, par tālākām darba iespējām vai jebko citu, kas saistīts ar izglītību. Portāla lietotajiem savs jautājums jānorāda sadaļā Jautājumi&Atbildes, un RPIVA speciālisti tūlīt atbildēs.

“Topošajiem studentiem – tiem, kas vēlas uzsākt studijas vai celt savu kvalifikāciju – ļoti nozīmīgi ir ātri un ērti iegūt informāciju par studiju iespējām. Lai cilvēkiem nebūtu jāpavada ilgas stundas, meklējot interesējošo vai jādodas uz akadēmiju, lai uzzinātu vairāk, PRIVA nāk pretī saviem potenciālajiem studentiem un nodrošina ātru informācijas ieguvi internetā vai pa tālruni. Mūsdienu informācijas tehnoloģiju laikmetā ir tikai pašsaprotami, ja informāciju vari iegūt neizejot no mājas un par brīvu, tādēļ brīnos par izglītības iestādēm, kas joprojām to nenodrošina,” norāda  RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Joprojām darbojas arī RPIVA bezmaksas uzziņu tālrunis 80002002. RPIVA speciālisti atbildēs uz visiem jautājumiem katru darba dienu no plkst. 9:00 līdz 17:00.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: