Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
RPIVA uzsāk studentu informēšanas akciju “Nāc, kur Tevi novērtē!”
Publicēts 9. augustā, 2010.
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) uzsāk studentu informēšanas akcijas “Nāc, kur Tevi novērtē!” organizēšanu, galveno uzmanību vēršot uz studentu atlases principu maiņu augstākās izglītības iestādēs.

RPIVA pilnveidojusi studentu uzņemšanas nosacījumus, vairāk uzmanības pievēršot reflektantu personībām nevis matemātiski izrēķinātai vidējai atzīmei noteiktos mācību priekšmetos. 

Akcijas laikā studēt gribētāji, kas birokrātiskās un tehniski veidotas uzņemšanas sistēmas dēļ, nav raduši iespēju mācīties, piemēram, RTU, LU vai LLU, tiek aicināti uz RPIVA, lai iestātos akadēmijā, kas uzņemšanu organizē personiskākā un psiholoģiski pārdomātākā formātā.

“Līdzšinējā reflektantu izvērtēšanas sistēma, kas paredz tīri matemātisku skolā uzrādīto rezultātu apzināšanu noved pie tā, ka studēt gribētāji tiek atsijāti, piemēram, viņa neveiksmīgi uzrakstīta pārbaudījuma dēļ. RPIVA studentu atlasi veic, katram studēt gribētajam pieejot individuāli, novērtējot tā personības potenciālu, velmi mācīties, apgūt konkrētas profesijas specifiku, tādējādi ievirzot cilvēku viņam interesantā un piemērota nākotnes profesijā,” skaidro RPIVA studiju prorektore Rita Spalva.

Personiskā pieeja ir viena no kvalitātēm, ko augstu vērtē gan pašreizējie studenti, gan arī nākamie darba devēji, kas nodrošina darba vietas RPIVA studentiem. “Šāda izglītība katram indivīdam dod daudz lielāku pievienoto vērtību, jo mācību procesa laikā iespējams rast atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem, iegūt personisku pieeju atbilstoši katra indivīda sagatavotības līmenim,” norāda  Rita Spalva.

Studijām RPIVA iespējams reģistrēties līdz 20. augustam.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: