Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
RPIVA pagarina pieteikšanos nepilna laika klātienes studijām
Publicēts 20. augustā, 2010.
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) pagarinājusi termiņu, kurā iespējams pieteikties nepilna laika klātienes studijām visās studiju programmās. Pieteikšanās termiņš pagarināts līdz 25.augustam.

Reģistrācijas termiņš nepilna laika studijām pagarināts pastiprinātas intereses dēļ, kas novērota augusta vidū. “Pēdējo dienu laikā pie mums vēršas studēt gribētāji, kas tikai tagad izvēlējušies papildināt savas zināšanas un celt kvalifikāciju. Darba un aizņemtības dēļ daudziem no viņiem nav sanācis šim jautājumam pievērsties agrāk, taču, tuvojoties septembrim, tas atkal kļūst aktuāli. Lai nāktu šiem cilvēkiem pretī, esam par nedēļu pagarinājuši pieteikšanās termiņu,” norāda RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

RPIVA piedāvā iespējas mācību procesu veiksmīgi savienot ar darbu, ko novērtē ne tikai studenti, bet arī viņu darba devēji. Nepilna laika klātienes studijas iespējamas dažādās pedagoģijas specialitātēs, izglītības vadības un psiholoģijas studiju programmās, kā arī vadības un ekonomikas nodaļas specialitātēs.

“Tāpat liela interese ir no jauniešiem, kas uzzinājuši iestājpārbaudījumu un konkursu rezultātus citās augstskolās, kā arī tie, kas nokavējuši termiņus citviet. Mēs vēlamies dot iespēju ikvienam, kas vēlas un ir gatavs uzsākt studijas, jo ne vienmēr viena eksāmena rezultāts nosaka cilvēka patieso sagatavotības līmeni un iespējas nākotnē,” atzīmē Gunita Aldiņa.

Studijas nepilna laika klātienē iespējamas arī reģionos, tādējādi ļaujot studēt gribētājiem no citām pilsētām un laukiem ietaupīt naudu, kas būtu jāizdod, studējot Rīgā. 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: