Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
RPIVA ievieš bezmaksas informatīvo tālruni studiju uzziņām
Publicēts 14. jūlijā, 2010.
Lai atbildētu uz arvien pieaugošo potenciālo studentu interesi par studiju iespējām Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā (RPIVA), ieviests bezmaksas informatīvais tālrunis. Ikviens interesents var zvanīt uz numuru 80002002, lai uzzinātu visu interesējošo par studiju programmām, budžeta vietām vai studiju procesu.

Bezmaksas informatīvais tālrunis akadēmijā šobrīd Latvijā ir unikāls un tas ir ieviests ar mērķi atvieglot potenciālajiem studentiem informācijas iegūšanu par RPIVA iespējām. Līdz šim lielāko interesi studenti izrādījuši tieši par valsts budžeta apmaksāto vietu skaitu noteiktās studiju programmās, par mācībām nepilna laika klātienē un to savienošanu ar pilnas slodzes darbu, kā arī par studijām reģionos.

“Ieviešot informatīvo tālruni, RPIVA var būt pieejamāka un atrasties tuvāk potenciālajam studentam. Tas atvieglo cilvēku dzīvi, jo visu informāciju var saņemt ātri un bez maksas, turklāt neizejot no mājas vai darba vietas,” norāda RPIVA  uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Arī šogad RPIVA dod iespēju lielam skaitam jauno studentu iegūt augstāko izglītību par valsts budžeta līdzekļiem pedagoģijas, vadības un psiholoģijas specialitātēs. Tāpat liels studēt gribētāju pieprasījums ir pēc mācībām vadības un ekonomikas nodaļā, orientējoties uz personāla vadības, komercdarbības un citām studiju programmām. Šogad atbilstoši pieprasījumam par prioritāru noteikta studiju programmu “Vidējās izglītības bioloģijas skolotājs un pamatizglītības dabaszinību skolotājs”. Šādi skolotāji ir ļoti vajadzīgi paplašinātā profila dēļ. Šīs programmas studentiem RPIVA garantē no valsts budžeta finansētas pilna laika studiju vietas un kvalitatīvas studiju iespējas, jo RPIVA strādā dabaszinību profesoru komanda, kuru papildina pedagoģijas un psiholoģijas speciālisti. Konkursa kārtībā saņemts finansējums ERAF projektā, tādēļ šiem studentiem būs augstas kvalitātes studiju vide.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: