Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Personāla atlasē lielāko uzmanību pievērš pretendenta pieredzei un izglītības līmenim
Publicēts 18. augustā, 2010.
Kā atzīst biznesa organizāciju vadītāji, izvēloties darbiniekus, tie lielu uzmanību pievērš ne vien pretendenta pieredzei, bet arī izglītības līmenim un apgūtajai specialitātei. Uzņēmēji novērtē Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) absolventu zināšanu līmeni.

Uzņēmējs -  “Brother” Latvijas pārstāvniecības pārdošanas vadītājs Krišjānis Ozoliņš – norāda uz izglītības nozīmību darbinieku atlasē: “Meklējot jaunos darbiniekus savam uzņēmumam, vispirms mēs, protams, skatāmies uz iepriekšējo darba pieredzi un sasniegumiem, taču bez uzmanības nepaliek arī iegūtā izglītība. Šobrīd iegūt augstāko izglītību nav sarežģīti arī, pastāvīgi strādājot.”

RPIVA lielu uzmanību velta ne vien jauniešu izglītošanai, ļaujot iegūt augstāko izglītību, bet aicina studentu pulkam pievienoties arī jau pieredzējušākus cilvēkus, kas vēlas paaugstināt savu kvalifikāciju. Tā ir iespēja kļūt konkurētspējīgiem darba tirgū, saglabāt savas darba vietas un turpināt kāpt pa karjeras kāpnēm. “Liela nozīme, protams, ir pieredzei, ar ko gados vecāki cilvēki ir bagātāki, taču mūsdienās darba devēji lielu nozīmi piešķir arī cilvēka vēlmei un spējām apgūt jaunās tehnoloģijas un ieviest darbā inovatīvas pieejas,” norāda RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

RPIVA izdevies izstrādāt veiksmīgu nepilna laika klātienes studiju plānu daudzās specialitātēs. Tas ļauj mācības veiksmīgi savienot ar darbu, neradot papildus apgrūtinājumu. To apliecina arī studenti, kas mācīties RPIVA uzsākuši tieši savas darba vietas pamudināti.

“Šobrīd konkurence uz ikvienu darba vietu uzņēmumos un iestādēs ir ļoti liela. Kā zināms, konkurence vienmēr veicina attīstību un kopējā izglītības līmeņa celšanos, jo cilvēki izmanto visas iespējas, kas padarītu viņus konkurētspējīgākus. RPIVA nāk pretī ikvienam, ļaujot veiksmīgi izvēlēties piemērotāko un nākotnē noderīgāko kvalifikāciju, kā arī savienot mācības ar pilnas slodzes darbu,” atzīst Gunita Aldiņa

RPIVA piedāvā plašas studiju iespējas pedagoģijas, uzņēmējdarbības vadības, sabiedrisko attiecību, personāla vadības, psiholoģijas un citās studiju programmās.

Pieteikšanās studijām RPIVA turpināsies līdz 20. augustam.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: