Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Izvēloties augstākās izglītības iestādi, būtiska ir iespēja savienot studijas ar darbu
Publicēts 24. novembrī, 2010.
Kā liecina Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) apkopotā informācija, par šobrīd būtiskāko aspektu, kas ļauj izvēlēties par labu studiju uzsākšanai, ir iespējas mācības savienot ar darbu.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kā arī studijām, kas tiek uzsāktas septembrī, tagad, kad augstskolās sākušās ziemas uzņemšanas, par ļoti būtisku studiju uzsākšanai tiek uzskatīts faktors, kad studijas iespējams savienot ar darbu. “Ziemā studijas uzsāk cilvēki, kas ir pārliecināti par to, ka augstāka izglītība ļaus viņiem paaugstināt kvalifikāciju, kā arī nodrošināt konkurētspēju darba tirgū. Tie ir cilvēki, kas strādā, tādēļ viņiem ir svarīgi izvēlēties ne tikai kvalitatīvas studijas, bet arī tādas, kas būtu ērti savienojamas ar darbu,” atzīmē RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Diemžēl maz ir tādu cilvēku, kas var atļauties studēt, paralēli nestrādājot, sevišķi, ja tā ir izglītība, kas nepieciešama kvalifikācijas celšanai. Kā norāda uzņēmuma “RentFree” projektu vadītājs Dainis Ozoliņš, kas studijas RPIVA uzsāka jau pagājušajā gadā, “izvēloties mācību iestādi, par labu RPIVA nosliecos tieši dēļ pretimnākšanas studiju un darba savienošanas jautājumā. Tā kā strādāju pilnu darba dienu, mācības nepilna laika klātienē bija man ļoti izdevīgs variants. Turklāt arī specializācija un pasniedzēju atsaucība patīkami pārsteidza.”

RPIVA ziemas uzņemšana norisināsies laikā no 3. līdz 14. janvārim. “Jau tagad privātpersonas un uzņēmumi izrāda interesi par iespējām papildināt savas zināšanas un izglītot darbiniekus. Prieks, ka daudzi šo ekonomiski smago laiku izmanto, lai celtu izglītības līmeni, jo tas dos atspaidu nākotnē,” piebilst Gunita Aldiņa. 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: