Mājas lapa: http://www.rpiva.lv/

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija ir valsts augstskola, kuras galvenais mērķis ir dot iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību pedagoģijas, psiholoģijas, sabiedrisko attiecību, karjeras konsultēšanas, komercdarbības un vadības jomā, gatavību motivētai profesionālai darbībai un nepārtrauktai pašattīstībai. Katras studiju programmas pamatā ir inteliģence, kompetence un profesionalitāte.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Bezmaksas pieteikšanās studijām RPIVA pulcē lielu skaitu interesentu
Publicēts 5. augustā, 2010.
Vakar, 4.augustā, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) piedāvāja studēt gribētajiem pieteikties studijām bez reģistrācijas maksas. Šo iespēju izmantot bija ieradušies liels skaits interesentu, kas vēlējās savu nākotnes profesiju iegūt tieši RPIVA, uzņemšanas komisijā vienas dienas laikā tika saņemti vairāki simti pieteikumi studijām. Lai atbildētu uz studentu pieprasījumu, uzņemšanas komisijai tika piesaistīti papildus darbinieki.

Studēt gribētāju vidū bija gan tādi, kas zinādami par šo bezmaksas reģistrāciju bija gaidījuši tieši šo dienu, lai pieteiktos vēlamajai studiju programmai, gan arī tie, kas vēl skaidri nebija izvēlējušies savu nākotnes profesiju. “Bezmaksas reģistrācija pieļauj dokumentu iesniegšanu un pieteikšanos uzreiz vairākās studiju programmās, ko reflektanti novērtē gadījumā, ja viņiem ir dažādas intereses un vel nav skaidras pārliecības, kurā virziena doties,” norāda RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Bezmaksas pieteikšanās studijām RPIVA būs pieejamas arī reģionālajās nodaļās: Tukumā (šodien, 5.augustā), Ventspilī (6.augustā), Kuldīgā (7.augustā), Bauskā, Alūksnē un Jēkabpilī (12.augustā), Cēsīs (18.augustā) un Madonā (20.augustā).

RPIVA realizē citus pasākumus, lai sociāli atbalstītu studēt gribētājus un padarītu studiju procesu finansiāli izdevīgāku. Sākot no šī gada, RPIVA piedāvā studentiem atvieglotus maksāšanas noteikumus, studiju maksu dalot un maksājot pa mēnešiem. Tādējādi samazinās summa, kas regulāri jāiemaksā, lai segtu studiju izmaksas, ja studijas jāsedz par paša līdzekļiem. Turklāt, atšķirībā no citām mācību iestādēm, RPIVA par šādu studiju maksas dalījumu neparedz nekādas piemaksas – studentam nav jāpārmaksā.

Jāatzīmē, ka pieteikšanās budžeta vietām studiju programmās ir iespējama tikai līdz 9. augustam.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: